top of page
tech expo logo.png
orange business.png

ColibriM22: motocicletă electrică românească cu autonomie de 200km, debut la Bucharest Tech Week

Colibri este un startup de mobilitate urbană care produce prima motocicletă electrică românească, oferind o alternativă rapidă, plăcută și economică pentru transportul urban. Modelul M22 se distinge prin autonomia între încărcări de 200 km și puterea motorului de 4kW. Cele trei baterii demontabile totalizează 5.4 kWh și pot fi încărcate oriunde.


Colibri participă la Bucharest Tech Week, iar curioșii care vor să testeze motocicleta se pot bucura de test drive-uri în cadrul evenimentului.


Compania a apărut pe piață la începutul anului 2023 cu un MVP (produs minim viabil) și a vândut deja, în totalitate, prima serie de motociclete. Primele vehicule urmează să fie livrate la începutul lunii iunie 2024, atât în Europa, cât și în Statele Unite ale Americii.


Motocicleta inovează printr-un design atipic față de competiția curentă. Mai exact, întregul vehicul a fost gândit în jurul a 3 baterii, astfel încât să ofere clienților o autonomie de peste 200 km dintr-o singură încărcare. În plus, designul Colibri permite și plierea motocicletei, ceea ce o face extrem de ușor de manevrat și de depozitat.


Creată de Petre Georgescu (fondatorul Hummingbird Bike) în atelierul său și produsă în România, la o fabrică din Satu Mare, Ride Colibri M22 este o motocicletă electrică simplă care permite călătorii lungi și confortabile. Motocicleta electrică poate transporta două persoane pe o distanță de 200 de kilometri înainte să aibă nevoie de reîncărcare. Mopedul are 3 baterii litiu-ion detașabile, roți de 17 inch și un sistem de suspensie pentru confort.


În momentul de față, compania se concentrează pe accelerarea producției și livrarea motocicletei electrice Ride Colibri M22 către clienții din întreaga lume care au achiziționat-o deja.


Motocicletele electrice cu cea mai bună autonomie de pe piață pot fi comandate de pe website-ul companiei, iar pretul lor este de $3,326 pentru o motocicleta cu o singura baterie si ajunge la $4,933 pentru 3 baterii si o autonomie de 200km.


Compania își propune să revoluționeze transportul în orașele aglomerate, oferind soluții eficiente, ecologice și accesibile pentru nevoile de mobilitate ale oamenilor.

7 views0 comments

Comments


bottom of page