top of page
tech expo logo.png
orange business.png

Un stil de viață smart cu Allview

Pentru pasionații de digitalizare și inovație în sfera tehnologică, apare pe radar un eveniment mult așteptat an de an. Este vorba despre expoziția Bucharest Tech Week, desfășurată în perioada 10 - 16 iunie 2024, unde te poți conecta la o varietate de soluții inteligente și actuale, care permit experimentarea completă a mobilității electrice și a altor inovații din domeniul Smart Home.

Desigur, dacă ai fost prezent la edițiile anterioare, știi deja că surprizele sunt numeroase și de amploare.

 

Ne bucurăm să ne regăsim și în acest an printre expozanți, prezenți cu un stand plin de atitudine, în spiritul tech al evenimentului.

 

De ce să vizitezi standul Allview?

Motivați de viziunea unui viitor sustenabil și inteligent proiectat, am conceput standul din cadrul Bucharest Tech Week în jurul ideii de educație non-formală, realizată într-o manieră îndrăzneață, care sparge tiparele standard.

Sperăm ca prin produsele expuse să ilustrăm cât este de important să ne conectăm la provocările zilnice și să fim mereu flexibili și deschiși față de o lume aflată într-o schimbare continuă.

 

Dacă și tu vezi schimbarea ca pe o constantă, mereu benefică și necesară, te invităm să vizitezi standul nostru.


IT&C, o divizie cu tradiție la Allview

 

Divizia IT&C ne-a consacrat. Punem accentul pe accesul rapid la informație prin noul smartphone, SOUL X20, cu AVI GPT, asistentul vocal cu AI dezvoltat de către noi. Pe lângă design-ul modern și performanțele remarcabile, AVI este elementul de impact pentru toți pasionații de tech. Acest asistent vocal este disponibil pe SOUL X20, reușind să răspundă cu succes tuturor solicitărilor, de la crearea de conținut educațional, până la oferirea de recomandări personalizate, programarea evenimentelor în calendar, completarea și definitivarea unei liste de cumpărături etc.

 

Trăim în era conținutului, iar AVI reprezintă o formă inedită de experimentare a acestuia. Totodată, te invităm să-ți extinzi aria de explorare și să descoperi televizoarele noastre versatile în privința redării conținutului. Sunt primele din gamă cu Google TV™, încă în stadiu de proiect. Te așteptăm cu un Frame TV, ușor integrabil în orice tip de living, pentru ca tu să te poți bucura de amenajări interioare pline de personalitate, în stil artistic. Nu-ți va lipsi nici interfața intuitivă sau posibilitatea de a accesa conținutul favorit printr-o varietate de platforme de streaming. Un singur profil e de ajuns să experimentezi conținutul într-o manieră accesibilă, organizată și personală.

Fii creativ, iar pentru a te inspira, fă o oprire la standul nostru să vezi cum l-am intergrat!

 

Dacă îți place să petreci timp în natură, dar și să experimentezi conținut nou, ți-am pregătit o soluție care se adresează simultan preferințelor tale. Acum te poți bucura de spiritul naturii, dar și de cufundarea în conținutul favorit cu ajutorul unui TV portabil. Ușor de transportat, cu un design cochet și compact, TV-ul nostru portabil îți va schimba perspectiva despre entertainment în spații mai puțin convenționale.

 

În ritmul mobilității electrice alături de CityZEN

 

Axați pe inovație, ne implicăm activ și în domeniul mobilității electrice, printr-o alternativă eco-friendly, destinată inclusiv adolescenților.

Probabil ai observat că mobilitatea auto devine un subiect de interes pentru adolescentul tău, mai ales dacă se confruntă cu provocarea navetei spre un liceu din zonă urbană, unde performanța cât mai ridicată este o valoare centrală.

În plus, tot mai mulți adolescenți sunt conștienți și rezonează cu soluționarea problemelor de mediu, care ne pot afecta pe toți.

CityZEN nu este doar eco-friendly, dar și teen-friendly, putând fi condus de la 16 ani, cu permis categoria B1.

 

Dacă încă nu ai văzut-o, expunem special pentru tine versiunea cu 4 locuri, concepută cu gândul la confortul familiei tale prin extinderea spațiului de călătorit.

 

Mai conectat la era alegerilor sănătoase cu Allview ERA Health

 

Educația este transferabilă și în nutriție. Cum poate fi dificil să faci o selecție a informațiilor esențiale și corecte pe acest subiect, îți punem la dispoziție un ajutor tech pe care te poți baza. Sprijinul nostru ia forma unui Smart Refrigerator care știe ce produse ai în bucătărie, le cunoaște termenul de valabilitate și cum poate jongla cu ele, astfel încât să te bucuri de rețete savuroase și diverse. Această modalitate de abordare transformă Smart Refrigerator-ul ERA într-un instrument prețios pentru reducerea risipei alimentare, indispensabil pentru orice bucătărie organizată într-un mod inovativ.

Afișajul încorporat, camera cu vedere interioară, dar și alte funcții inteligente pe care te așteptăm să le descoperi, reprezintă elemente-cheie în facilitarea unui stil de viață cât mai sănătos, bazat pe alegeri conștiente.

 

Mai mult, frigiderul inteligent este piesa de rezistență dintr-un sistem complex, care pune accentul pe construirea și menținerea echilibrului alimentar. Pentru o monitorizare cât mai eficientă și o experiență nutrițională completă, am conceput aplicația ERA Health, care funcționează ca un asistent nutrițional personal, mereu disponibil și axat pe nevoile tale.

 

Aplicația ERA Health este intuitivă și surprinde mai ales prin sugestia de rețete personalizate, raportate la necesarul tău de macronutrienți și de dozele zilnice recomandate de vitamine și minerale. ERA Health se poate conecta la cântarul inteligent ERA Scale, un produs destinat analizei corporale profesionale, de acum, ușor de realizat din confortul propriului cămin.

 

Așadar, a venit din nou momentul în care Bucureștiul devine capitala internațională a tehnologiei.


Să ne întâlnim cu bine la Bucharest Tech Week, în număr cât mai mare!

8 views0 comments

Comments


bottom of page